Praca w zakładach drobiarskich: €11.51 brutto/h

  • Open
  • Putten, Konrhorn, Doetinchem, Barneveld
  • Kobieta; Para; Mężczyzna:
  • Weekly
  • A0
  • Wynagrodzenie:
    • wynagrodzenie: €11,51€/h brutto + ADV 6,94% + 12,5% inny dodatek zmianowego
    • Wynagrodzenie tygodniowe między: €340 - €410 netto/tydzień
    • pierwsze wynagrodzenie w czwartek w drugim tygodniu pracy
    • Każde następne wynagrodzenie tygodniowo

Poszukuję pracowników przy początkowej fazie pracy z drobiem, aż po dział rozpoczynający gotowych wyrobów (tj. np. udka czy filety) do produkcjich opakowań. Masz doświadczenie w obróbce drobiu? Znana jest Ci praca na produkcji spożywczej? Daj nam znać!

**Zakres obowiązywania od przydzielonego stanowiska pracy do m.in.:**

* filetowanie
* przyprawianie
* praca z podrobami
* chrząstek
* oczyszczanie wątróbek, żołądków, piersi, udek, skrzydełek
* praca na expedycji (noszenie i sztaplowanie skrzynek na paletach), mycie klatek i kontenerów po kurczakach)
* praca przy linii produkcyjnej i praca zgodnie z uzasadnieniem w miejscu pracy
* układanie opakowań do skrzynek o wadze około 10kg
* pakowanie i etykietowanie opakowań

Wymagania

  • ukończone 18 lat

  • odporność na niską temperaturę (ok. 3 - 5 stopni Celsjusza)

  • dyspozycyjność (praca zmianowa)

  • chęć i motywacja do pracy

  • mile widziane osoby z własnym autem i znajomością języka angielskiego (nie są to warunki konieczne)

  • wykonywanie pracy na hali w chłodnej temperaturze do 5 stopni Celsjusza

  • współpraca z innymi pracownikami w celu realizacji planu produkcyjnego

  • dokładność i zaangażowanie w wykonywaną pracę

  • doświadczenie w pracy z nożem jest atutem

  • gotowość do przyuczenia

Prawo jazdy: Kilka osób potrzebuje prawa jazdy; Nie; TAK
Zakwaterowanie i ubezpieczenie:
  • zakwaterowanie €100 /tydzień
  • ubezpieczenie €33,46 /tydzień
  • zakwaterowanie w hotelach: pokoje 2osobowe, w pokoju telewizor, WI-FI, lodówka, na piętrze kuchnia, łazienka, w budynku tez jest pralnia
  • zakwaterowanie w bungalach: max. 6-cio osobowe, ale także 5-cio osobowe i 4-o osobowe
  • w bungalach znajduje się kuchnia, łazienka, telewizor, WI-FI, pokoje 2-osobowe, a na terenie parku znajduje się pralnia
  • zabierz ze sobą jedynie pościel (kołdra + poduszka)
Opis stanowiska:
  • Poszukuję pracowników przy początkowej fazie pracy z drobiem, aż po dział rozpoczynający gotowych wyrobów (tj. np. udka czy filety) do produkcjich opakowań. Masz doświadczenie w obróbce drobiu? Znana jest Ci praca na produkcji spożywczej? Daj nam znać!
  • Zakres obowiązywania od przydzielonego stanowiska pracy do m.in.:
  • filetowanie
  • przyprawianie
  • praca z podrobami
  • chrząstek
  • oczyszczanie wątróbek, żołądków, piersi, udek, skrzydełek
  • praca na expedycji (noszenie i sztaplowanie skrzynek na paletach), mycie klatek i kontenerów po kurczakach)
  • praca przy linii produkcyjnej i praca zgodnie z uzasadnieniem w miejscu pracy
  • układanie opakowań do skrzynek o wadze około 10kg
  • pakowanie i etykietowanie opakowań
Warunki pracy:
  • praca ma zmienny charakter i może być wykonywana na stojąco, przy stole lub przy taśmie jak również w pozycji schylonej
  • praca w systemie zmianowy: zmiany mogą trwać od 8 do 11 godzin
  • na pierwszej zmianie praca może zaczynać się już od 4.00 rano
  • na drugiej zmianie można skończyć pracę nawet o 3.00 w nocy
  • praca na zakładzie od poniedziałku do soboty
  • pomoc polskiego koordynatora przez cały okres zatrudnienia